Overslaan en naar de inhoud gaan

Recensies Rieten Dak

Facility Management Magazine nummer 148 heeft zijn waardering voor het boek geuit. Zij heeft een leuke recensie geplaatst van het Rieten Dak, door Michael Geerdink.

Lees de recensie hier


Niet iedereen kan positief zijn over het Rieten Dak. Nu eens een keer een minder positieve reactie in het Facility Magazine Informatie nummer nummer 5, van 2007. Lees deze recensie hier
Publiek Domein heeft begin januari 2007 een recensie uitgebracht van het boek in hun nieuwsbrief.

Lees de recensie hier


NBD/biblion heeft op 20 oktober een recensie uitgebracht van het boek.

Op de website www.FMoverheid.nl staat een interview met Henk Rietveld. In het interview wordt ingegaan op het boek 'Het Rieten Dak'.In het weekblad Facilitair & Gebouwbeheer van nummer 46 (28 september,2006) staat een verslag over de overheidscontactdagen op de Beurs Facility Management in Leuven, Belgiƫ. Leon-Paul de Rouw houdt een toespraak over de ontwikkeling van facility management bij de Nederlandse overheid, eenvoudig taalgebruik en de reden waarom de titel van zijn boek 'Het Rieten Dak' is.
Dit artikel kan hier worden opgevraagd.

In het maandblad Facto Magazine van oktober 2006 is deze recensie opgenomen over Het Rieten Dak:


In het weekblad Facilitair & Gebouwbeheer van nummer 39 (20 juli, 2006) staat een gesprek met een van de auteurs over Het Rieten Dak. Dit artikel kan hier opgevraagd worden.